Welkom,

Atelier Riekie .... De Kracht van Kledingvermaak. Als specialist in veranderwerk onderscheiden wij onszelf als een betrokken meedenker en doordenker. Wij leveren u een totaalpakket. Van grote partijen tot 1 kledingstuk. Bij Atelier Riekie is veel mogelijk dankzij onze teamgeest en creativiteit. Mocht u na het bezoeken van deze website een beroep willen doen op onze creativiteit of vakmanschap? Neem dan contact met ons op!

Wie zijn wij?

Ons atelier is opgericht in 1987, ruim 23 jaar ervaring heeft ons gebracht tot een groeiende onderneming waarbij vakmanschap en innovatie voorop staat. Met een sterk team van vaste medewerkers wordt ieder kledingstuk op maat vermaakt. Trots zijn we op ons Nederlands marktaandeel.

Waar komen wij?

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Zevenaar, maar landelijk rijden onze auto's naar winkeliers. Twijfelt of uw plaats ook wordt bezocht? Niet doen, gewoon even bellen, door onze geografische dekking, zijn mogelijkheden niet begrensd.

Wat doen wij?

Laat u leiden door de website en u zult ontdekken hoeveel mogelijkheden ons bedrijf biedt. Onze visie over kleding en onderwerpen die nauw betrokken zijn bij het veranderen van kleding leest u terug. Zo denkt u onder andere aan: stomen, bruidswerk, borduren, gordijnen en hangend transport. En de kosten? Voor u een efficiente investering, voor ons een concurerend tarief. Zeker als centraal atelier van uw organisatie, nemen wij voor u een zorg uit handen, waarbij efficientie onze kracht is.

Algemene Voorwaarden | Copyright © Atelier Riekie 2018 | Webdesign & CMS : DO IT-online